Den kommende nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina

Den kommende nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina

Utgivelsestid: 28. september 2021

Nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina er også kjent som "ellevte", "nasjonaldag", "nasjonaldag", "kinesisk nasjonaldag", "nasjonaldag Golden Week".Den sentrale folkeregjeringen kunngjorde at siden 1950 er 1. oktober hvert år, som er dagen da Folkerepublikken Kina ble opprettet, nasjonaldagen.
Nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina er et symbol på landet.Det dukket opp med grunnleggelsen av New China og ble spesielt viktig.Det har blitt et symbol på et uavhengig land, som gjenspeiler vårt lands statssystem og regjeringssystem.Nasjonaldagen er en ny, universell høytidsform, som bærer funksjonen å gjenspeile samholdet i vårt land og nasjon.Samtidig er den storstilte feiringen på nasjonaldagen også en konkret manifestasjon av regjeringens mobilisering og appell.Den har de fire grunnleggende egenskapene ved feiringen av nasjonaldagen for å vise nasjonal styrke, styrke nasjonal tillit, reflektere samhold og appellere.
Den 1. oktober 1949 ble innvielsesseremonien for Folkerepublikken Kinas sentrale folkeregjering, grunnleggelsesseremonien, storslått holdt på Den himmelske freds plass i Beijing.
"MR.Ma Xulun som først foreslo 'nasjonaldagen'."
Den 9. oktober 1949 holdt den første nasjonale komiteen til det kinesiske folks politiske rådgivende konferanse sitt første møte.Medlemmet Xu Guangping holdt en tale: «Kommissær Ma Xulun kan ikke komme på permisjon.Han ba meg si at grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina burde ha nasjonaldag, så jeg håper dette rådet vil bestemme 1. oktober som nasjonaldag.»Medlem Lin Boqu bidro også til sin tale.Be om diskusjon og avgjørelse.Møtet vedtok forslaget om «Be regjeringen om å utpeke 1. oktober som nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina for å erstatte den gamle nasjonaldagen 10. oktober″ og sendte det til den sentrale folkeregjeringen for implementering.
Den 2. desember 1949 uttalte resolusjonen som ble vedtatt på det fjerde møtet i Central People's Government Committee: «The Central People's Government Committee erklærte: Siden 1950 vil det være 1. oktober hvert år, den store dagen Folkerepublikken Kina forkynte sin grunnleggelse., er nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina.»
Dette er opprinnelsen til «1. oktober» som «bursdag» til Folkerepublikken Kina, det vil si «nasjonaldagen».
Siden 1950 har 1. oktober vært en storslått feiring for folk fra alle etniske grupper i Kina.
Ønsker fedrelandet vårt velstående!!!

Send din forespørsel nå